Energijska blazinica P.E.C.A. – energijski vzglavnik
17137
page-template-default,page,page-id-17137,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Pirina energijska blazinica P.E.C.A. z baziliko je namenjena energiziranju predelov telesa, ki so energetsko nepretočni. Bazilika po literaturi fitoterapevtov pomaga pri vnetju sinusov, bronhitisu, kašlju, bolečinah v ušesih in prehladu.

Pirine luščine so naravni izolatorji, ki vsrkajo in zadržijo toploto človeka, potem pa jo ponovno sprostijo nazaj vanj. Oplemenitena toplota z energijsko informacijo simbola P.E.C.A. sprosti energijsko nepretočna mesta v človeku v pretočno desnosučno elektromagnetno polje. Istočasno doda iztrošenemu in blokiranemu mestu moč čiste energije, kar tkivom omogoča lažje čiščenje sluzi in naknadno tudi hitrejšo energijsko obnovo tkiv.

Nepravilno delujoč kateri koli posamični sprednji ali zadnji hrbtni energijski vrtinec oziroma čakra lahko povzroča različne težave. Na primer čelni energijski vrtinec, nepravilno delujoč, lahko akumulira in blokira sluz v sinusnih votlinah, kar sčasoma človeku lahko povzroča vnetja ali pa različne alergije. Nepretočna energija lahko blokira grleni energijski vrtinec in s tem tudi sluz v grlu, bronhijih in pljučih. Poškodovan spolno čustveni energijski vrtinec pod popkom lahko povzroča krče pred menstruacijo ženske ali pa kakšne druge neprijetnosti.

Energijsko blazinico P.E.C.A. z baziliko namestimo na blokirano elektromagnetno polje oziroma področje, da ga prečisti in sprosti v pretočno energijo. Istočasno blazinica temu področju doda več čiste vitalne energije oziroma ga energizira. Uravnoteži delovanje notranjih struktur glede na kozmične in zemeljske silnice oziroma centrira energijo v tkivih v ravnotežje. Obravnavano področje energijsko okrepi oziroma aurično zaščiti pred vplivi neprijaznih ali neustreznih vibracij iz okolja.

Pred uporabo blazinice se je priporočljivo umiti z rjavim milom P.E.C.A., ker to učinkovito  pripravi telo za sprejem čiste energije.

Blazinico  namestimo na področje, kjer občutimo težave, in pustimo, da delujeta akumulirana toplota pire ter eterični vonj bazilike, oplemeniten z elektromagnetnim poljem simbola P.E.C.A. Pustimo delovati cca 20 do 30 minut in opazujemo učinek.

Postopek lahko ponovimo dvakrat ali trikrat dnevno in tudi več dni zaporedoma, dokler ne zaznamo, da je energija ponovno pretočna.

Kadar imamo težave s čutili  ali organi, ki so v paru, vedno uporabimo dve blazinici istočasno, npr. pri ušesih, ledvicah, kolenih itd.

Sestava: Prevleka vzglavnika P.E.C.A. s tiskanim simbolom P.E.C.A. na dnu notranje strani je izdelana iz 100 % bombaža, polnilo pa so samo pirine luščine z dodatkom bazilike. Pirine luščine in bazilika so ekološko pridelane na bioloških kmetijah v Sloveniji.

Velikost: cca 20 x 10 cm

Teža: neto cca 150 g

Proizvajalec: Nordkamp d.o.o., Šmarje pri Sežani 146, 6210 Sežana.

Distributer: P.E.C.A. INTERNATIONAL d.o.o., Ljubljana.